Cégünk széles körű termékpalettával rendelkezik!

Kérjük, ha az oldalon nem találja meg a keresett gépet, akkor vegye fel velünk a kapcsolatot az elérhetőségeink egyikén!

E-mail cím: hunduna@hunduna.hu
Telefonszám: +36 - 20 - 9 - 256 – 305

Mi biztosan tudunk segíteni!


Tuskómaró gépek


Típus 

 

Traktor LE min.

Traktor LE max.

Munka mélység max. cm

SCH/SS/ST 45

130

180

50

SCH/SS/DT 55

160

280

50

SCH/GT/DT 65

180

300

50

SCH/GT/DT 75

200

350

60

FAE tuskómaró alkalmazások

A tuskók eltávolításához robusztus és hatékony berendezésekre van szükség, amelyek nagy teljesítményt és a legmagasabb minőségű munkát is képesek biztosítani. A FAE a vízszintes tengelyű tuskómarók széles választékával rendelkezik, amelyek a függőleges tengelyű gépekhez képest sokkal pontosabban dolgozzák fel a tuskókat, akár a föld felett, akár a földbe temetve. Ez segít abban, hogy a keletkező termék szükség esetén gyorsabban lebomoljon, anélkül, hogy anyaghalmok keletkeznének, és ezáltal több munka keletkezne. Minden ilyen munkához a FAE mindig a legjobb megoldást kínálja az Ön traktorához, a leghatékonyabb szőlő- és gyümölcsöskarbantartáshoz, valamint a mezőgazdasági talajműveléshez és talajjavításhoz, a nagyméretű tuskók eltüntetéséhez is. A FAE tuskómarók az erdészeti karbantartáshoz és a tuskók földig történő felaprításához is kiválóan alkalmasak.

Hogyan válasszuk ki a megfelelő FAE tuskómarót?

Sok tuskót és fát tartalmazó területet kell megtisztítania, és gyorsan kell dolgoznia? 

A vízszintes rotorral ellátott FAE erdészeti tuskómarók nagyon finomra aprítják a tuskókat és a rönköket, és modelltől függően akár 50-60 cm mélyen is be tudják dolgozni a keletkező anyagot

Aggódik a berendezés megbízhatósága miatt?

A FAE exkluzív kopásálló acélt, Hardox®védelmet és rendkívül robusztus hajtóműveket használ a kiváló teljesítmény és a hosszú távú megbízhatóság érdekében.

Mennyibe kerül egy FAE tuskómaró?

Mérlegelje a FAE tuskómaró árát a kiváló teljesítményével és az e gépek megbízhatóságáról szerzett hírnévvel szemben. Kérjen árajánlatot, hogy megismerje a FAE által kínált legjobb árat.

Egyedi tuskókon kell dolgoznia?

Az SCH modell hidraulikus meghajtással rendelkezik, amelynek segítségével a vágófej pillanatok alatt igazodik a tuskóhoz!

Tuskósorokon kell dolgoznia?

Az SCH/GT modell tökéletes erre a helyzetre, hiszen maximális teljesítményt nyújt, és a kettős sebességváltónak köszönhetően tökéletesen, kevesebb rezgéssel dolgozik, kihasználva a traktor akár 350 lóerős teljesítményét.

Vegye fel velünk a kapcsolatot, és mi segítünk megtalálni a legjobb megoldást minden igénye számára.

Erdészeti talajművelők, bozótirtók és szárzúzó gépek magas felszereltséggel kardános traktorokhoz.

Területenként különböző erdészeti gépek

 Utolérhetetlen fogazat és kalapácsok

Rengeteg alapfelszerelés és extrák

Erdészeti gépek minden területre