ERDÉSZETI GÉPEK


Nagyrészt erdészetben használt traktorokhoz csatlakoztatható bozótirtók, talajművelő gépek, tuskómarók, kőzúzó és többfunkciós gépek találhatók a kardános meghajtású adapterekben.

Önjáró és rádió távirányítású lánctalpas gépek és ahhoz csatlakoztatható adapterek.

Homlokrakodókhoz, kotrógépekhez és speciális járművekhez csatlakoztatható erdészeti bozótirtók, tuskómarók és talajmarók találhatók a kategóriában.

 Járműsre szerelhető, önjáró és kézi cölöpverők és pneumatikus cölöpkiszedő gépek.

!! Az oldalunk folyamatos feltöltés alatt áll !!

!! Széles körű termékpalettával rendelkezünk !!

Kérjük, ha az oldalon nem találja meg a keresett gépet, vegye fel Velünk a kapcsolatot elérhetőségeink egyikén!

E-mail cím: hunduna@hunduna.hu
Telefonszám: +36 - 20 - 9 - 256 – 305

!! Biztosan fogunk tudni segíteni !!

Erdészeti gépeink széles választékát folyamatosan bővítjük, hiszen célunk, hogy a vásárlóink széles körben ismerjék meg a legújabb technológiákat és fejlesztéseket. Lépést tartunk több, mint 20 éve a piacon és érdeklődőink minden igényét kielégítve maradunk megbízható partnerként.

Tekintse át a bal oldali sávban szereplő erdészeti gép kategóriákat és benne a gépeket, amit garanciával és közvetlen a gyártótól tud általunk megvásárolni. Ha valamiben a segítségére lehetünk, keressen fel bennünket elérhetőségeinken vagy kérjen online információt az adott termékről.

Böngésszen oldalainkon a legújabb termékek után, hogy mindig naprakész lehessen a piacon. Folyamatosan közöljük a legújabb termékeink tesztjeit és eredményeit, hiszen elengedhetetlen, hogy akár egy termék által is de versenyelőnyhöz juttassuk a vállalkozásunk a legújabb erdészeti gépek által, vagy erdészeti gépkiegészítők lehetséges beszerzésével.