ERDÉSZETI GÉPEK


Nagyrészt erdészetben használt traktorokhoz csatlakoztatható bozótirtók, talajművelő gépek, tuskómarók, kőzúzó és többfunkciós gépek találhatók a kardános meghajtású adapterekben.

Önjáró és rádió távirányítású lánctalpas gépek és ahhoz csatlakoztatható adapterek.

Homlokrakodókhoz, kotrógépekhez és speciális járművekhez csatlakoztatható erdészeti bozótirtók, tuskómarók és talajmarók találhatók a kategóriában.

Járműre szerelhető, önjáró és kézi cölöpverők és pneumatikus cölöpkiszedő gépek.

Kérjük, ha az oldalon nem találja meg a keresett gépet, akkor vegye fel velünk a kapcsolatot az elérhetőségeink egyikén!

E-mail cím: hunduna@hunduna.hu
Telefonszám: +36 - 20 - 9 - 256 – 305

Erdészeti gépeink széles választékát folyamatosan bővítjük, hiszen célunk, hogy a vásárlóink széles körben ismerjék meg a legújabb technológiákat és fejlesztéseket. Lépést tartunk több, mint 20 éve a piacon és érdeklődőink minden igényét kielégítve maradunk megbízható partnerként.

Tekintse át a bal oldali sávban szereplő erdészeti gép kategóriákat és benne a gépeket, amit garanciával és közvetlen a gyártótól tud általunk megvásárolni. Ha valamiben a segítségére lehetünk, keressen fel bennünket elérhetőségeinken vagy kérjen online információt az adott termékről.

Böngésszen oldalainkon a legújabb termékek után, hogy mindig naprakész lehessen a piacon. Folyamatosan közöljük a legújabb termékeink tesztjeit és eredményeit, hiszen elengedhetetlen, hogy akár egy termék által is de versenyelőnyhöz juttassuk a vállalkozásunk a legújabb erdészeti gépek által, vagy erdészeti gépkiegészítők lehetséges beszerzésével.