TalajstabilizátorokA FAE talajstabilizátor gépeinek alkalmazásai

A FAE talajstabilizátorokat kifejezetten arra tervezték, hogy egyetlen menetben előkészítsék a talajt utak, autópályák, vasutak, parkolók, sportkomplexumok, irodaparkok, ipari üzemek és egyéb infrastruktúrák építéséhez. Az akár 500 LE teljesítményű, nagy teljesítményű traktorokkal párosítva megfelelnek a feladatnak, és könnyen mozgathatók egyik helyszínről a másikra. 

Hogyan találjuk meg a megfelelő FAE talajstabilizátort?

Olyan talajstabilizálót keres, amelyet egy PTO mezőgazdasági traktor hajt, hogy nagy teljesítményt érjen el egy építkezésen, és amely könnyebben haladhat az utakon, mint egy önjáró jármű?

A FAE 4 fixkamrás talajstabilizátor modellel rendelkezik a STABI/FRS és STABI/FRS/HP sorozatban, valamint további 4 változó geometriájú kamrás modellel a STABI/H és STABI/H/HP sorozatban.


Olyan fixkamrás talajstabilizátort keres, amely rendkívül hatékony, termelékeny és rendkívül megbízható?

A STABI/FRS és STABI/FRS/HP sorozat a megfelelő az Ön számára - akár 50 cm mélységig. A kiálló rotor és a tágas keverőkamra megkönnyíti a mély talajstabilizálást, és a kiváló keverési minőség érdekében minimalizálja az energiafelvételt.

Olyan talajstabilizálóra van szüksége, amelynek változó geometriájú kamrája garantálja a maximális teljesítményt?

A FAE a STABI/H és STABI/H/H/HP sorozatot ajánlja a változó geometriájú keverőkamrával és speciális rotorral a rendkívül precíz munkavégzéshez, akár 56 cm-ig is. A változó geometriájú kamra a FAE technológiai megoldása, amely egyedülálló az ágazatban. Ennek a technológiának két fontos előnye van. Először is lehetővé teszi, hogy a gép csak a rotorral hatoljon be a talajba, mivel a mozgó keret hidraulikusan rendkívül pontosan állítható a traktor fülkéjéből. Másodszor, a keverőkamra térfogata változtatható. A mélység növekedésével a kamra térfogata is nő, és ezzel együtt a keverendő anyag kezelésének képessége is.

Mennyibe kerül egy FAE talajstabilizátor?

A FAE talajstabilizátorok kevesebbe kerülnek, mint az ugyanilyen típusú munkára tervezett hasonló önjáró járművek, és könnyebben mozgathatók egyik helyszínről a másikra. Ezért sok esetben a FAE talajstabilizátor a legjobb választás. Vegye fel velünk a kapcsolatot és kérjen árajánlatot.

Kérjük, ha az oldalon nem találja meg a keresett gépet, akkor vegye fel velünk a kapcsolatot az elérhetőségeink egyikén!

E-mail cím: hunduna@hunduna.hu
Telefonszám: +36 - 20 - 9 - 256 – 305