Kosaras emelők - EUROSKY 14 | 2 | 6 HQ – JIB

Nagy szilárdságú acélból készült emelőkosár a gém maximális merevségéért és a maximális biztonságért munka közben. 

A segédkeret célja a platform és a teherautó alvázának összekapcsolása.

A hidraulika olajtartály a segédvázba integrált és könnyen hozzáférhető.

A stabilitást 4 "A" típusú támaszték garantálja, minden pár két hidraulikus emelővel, amelyek kettős működésű szeleppel vannak összekötve a fő hidraulikus körrel.

Kettős célú torony a gémtartáshoz és a forgatáshoz. Egy hidraulikamotor egy reduktorral összekapcsolva lehetővé teszi a 360°-os folyamatos forgást a nyerges vontatón. Egy, a torony belsejébe szerelt forgócsukló lehetővé teszi a tömlőcsavarodás nélküli mozgásokat.

Kettős árbocemelő a platform emeléséhez a kosár helyzetének módosítása nélkül a nyerges vontató középpontjához képest. Az árbocemelő maximális magassága egybeesik a maximális áthidalási magassággal. Az árbocemelő 2 db, egy fejjel összekapcsolt gémből áll, egyidejű mozgatással.

A teleszkópos gém 2 elemből áll (1 fix + 1 teleszkópos meghosszabbítás). A tömlők és a csövek a gémszerkezeten belül helyezkednek el a maximális védelem érdekében a sérülések vagy a szerszámok stb. véletlen leesése esetén. A teleszkópos gém lehetővé teszi a függőleges és vízszintes mozgást.

A csuklós gém (JIB) lehetővé teszi a munkaterületen lévő akadályok elkerülését. A teleszkópos gém végén helyezkedik el, és lehetővé teszi a magasban, elérhetetlen munkapozícióban történő munkavégzést is.

A kosár a kezelők megtartására és védelmére készült. Az emelvény a kosáron elhelyezett kezelőszervek segítségével mozgatható.

100%-os hidraulikus vezérlés alacsony nyomással a kosárban (csak 25 BAR), hogy fokozatos és pontos mozgásokat tegyen lehetővé. Az alacsony nyomású hidraulikus rendszer garantálja a platform hosszú élettartamát, a karbantartási költségek minimálisra csökkentésével.

Az acélszerkezet és a gémek nagy szilárdságú acélból készültek, hogy nagy stabilitást biztosítsanak az egész platformnak.

MŰSZAKI JELLEMZŐK:

Maximális munkamagasság

Maximális oldalsó kitérés és Kosárkapacitás

Kosárpadló

Kosár

Hidraulikus kosárforgatás

Stabilizálás:

Forgatás:

vezérlés

Minimális össztömeg

 13,5 m

 6 m -  200 kg - 2 kezelő

 11,5 m

Standard alumínium 1400x700x1100 mm

 90°+90°

A+A-ban 4 db támaszték

 360° folyamatos

 100% hidraulikus, alacsony nyomáson

 3,5 tonna