PT-175 típusú lánctalpas bozótirtó


Kompakt lánctalpas jármű, közepesen könnyű erdészeti munkák elvégzésére tervezve.  

A FAE PT-175 egy lánctalpas bozótirtó, amelyet olyan erdészeti munkákhoz terveztek, amikor kevés hely áll rendelkezésre a manőverezéshez bárhol, ahol kiváló mozgékonyságot és hatékonyságot igényel.
Kezelje az erdős területeket, hozzon létre tűzgátakat, dolgozzon távvezetékek, olaj- és gázvezetékek közelében. Az erőteljes konstrukció a lengővázas futóművel a legjobb választás a 140/U bozótirtóhoz. Az exkluzív Sonic rendszer növeli a aprítási hatékonyságot, hogy minimális üzemanyag-fogyasztás mellett maximális termelékenységet érjen el. A CAT C4.4 Acert motorteljesítménye és alacsony üzemi súlya lehetővé teszi a meredek lejtőkön és puha talajon történő munkavégzést. A hidraulikus rendszer garantálja a megbízhatóságot és a hatékonyságot. A tágas fülke páratlan a kényelem, az ergonómia és a kezelő biztonsága tekintetében.

Ajánlott adapterek:

MŰSZAKI ADATOK

PT-175 T4F

Névleges teljesítmény

173 LE

Károsanyag Kibocsátások

U.S. EPA Tier 4 Final / EU Stage V

Szivattyú

2- EP control – 60 cm3 - Danfoss

Motor

2- HY control – 60 cm3 - Rexroth

Max üzemi nyomás

420 Bar

Berendezés szivattyú

1- EP control – 100 cm3 - Danfoss

Maximális bozótírtó nyomás

350 Bar

Hidraulika olajtartály

230 L

Üzemanyag tank

250 L

Karbamidtartály (AdBlue®)

19 L

Lánctalp

 155 patent - olajozott - Berco

Alsó görgők

7+7 egyélű

Felső görgők

2 + 2

Belső elektromosság

24 volt

 Teljes sebesség előre

7 Km/óra

Max. hátrameneti sebesség

7 Km/óra

Döntési szög

45° függőleges, 32° oldalirányú

Üzemi súly

8589 Kg (alapfelszereltség, 500 mm talp)

8905 Kg (standard felszerelés, 700 mm talp)

Talajnyomás

0,28 Kg/cm2 (standard felszerelés / 700 mm talp / 140 / U-175)


Alkalmazási területek:

 • Erdészeti karbantartás

 • Tuskó eltávolítása

 • Tűzoltás és tűzvédelem

 • Villanyvezetékek, olaj- és gázvezetékek karbantartása

 • Környezetvédelem, vadon élő állatok élőhelyének védelme és tápláléklerakó területek karbantartása

 • Mezőgazdasági talajművelés és talajjavítás

 • Föld- és kavicsutak építése és karbantartása

 • Talajkeverés

Alapfelszereltség:

 • Sonic System
 • Utókezelő rendszer DOC/DPF/SCR
 • Motor CAT C4.4 Acert turbófeltöltős és utóhűtéses motor
 • Hidrosztatikus erőátvitel a lánctalpakhoz
 • Hidrosztatikus erőátvitel az adapterekhez
 • Alapvető terhelésvezérlő funkció
 • H-keret oszcilláló kivitelben
 • Oszcilláló futómű
 • 500 mm-es acél kenhető lánctalpak, buldózer típusú görgők
 • Kombinált alumínium hűtő eltömődésgátló lamellákkal
 • ROPS/FOPS/OPS-jóváhagyással rendelkező fülke
 • Komfort vezetőülés (fűtött és légrugós)
 • Ergonomikus joystick vezérlés
 • Fűtés és légkondicionáló rendszerek
 • Pormentesítő levegőszűrés a kabinban
 • Színes 7"-os LCD kijelző
 • MP3/CD bluetooth rádiólejátszó
 • LED munkalámpák
 • Dupla vészkijárat és tetőkijárati külső fogantyú
 • Lexan® kabinszélvédők (teljes felszereltséggel 12 mm)

A legfontosabb jellemzők

EGY MOTOR, AMELY MINDIG KÉSZEN ÁLL AZ INDULÁSRA

ERŐS - A világ egyik legnépszerűbb négyhengeres motorjának rugalmassága és megbízhatósága. A Caterpillar C4.4 Tier 4 Final/Stage V motor 173 lóerős, megbízhatóan kiváló teljesítményt nyújt, és globális szervizhálózat áll hozzá rendelkezésre.

TECHNOLÓGIA - High-tech test és lélek. A FAE által kifejlesztett integrált rendszer a maximális teljesítmény biztosítása érdekében. A kulcsfontosságú működési paramétereket figyelő érzékelők hálózatával a PT-175-ben minden könnyen finomhangolható.

KÉNYELMES - A teljes kezelői kényelmet szem előtt tartva tervezték. ROPS/FOPS/OPS fülkék - az iparági mérce. Magas Lexan™ ablakok. Ergonomikus joystickok. Pneumatikus ülés. 7"-os színes kijelző az összes kezelési funkció ellenőrzéséhez és beállításához.

PRODUKTÍV - A PT-175-öt egy világos céllal hozták létre: az erdészeti munka optimalizálása. A FAE 140/U/SONIC bozótirtóval könnyedén kezelheti az erdőket és tűzgátakat hozhat létre elektromos vezetékek, olaj- és gázvezetékek közelében.

MOZGÉKONY - A meredek, puha, egyenetlen, kevés mozgásteret biztosító talaj kezelése a FAE PT-175 számára normális. A 45°-os hosszirányú lejtések és a 32°-os keresztirányú lejtések. Nagy teljesítmény, alacsony üzemi súly. Minimális nyomás a talajon: 0,28 kg/cm2.

A FAE PT-175 MOTORRA MINDÍG SZÁMÍTHAT.

A Caterpillar C4.4 Acert négyhengeres egy népszerű, világszerte nagyra becsült motor. Ez az utóhűtővel ellátott kettős turbófeltöltővel, Acert technológiával és Common Rail befecskendezéssel felszerelt motor lenyűgöző 173 lóerőt teljesít. Hatékony, megbízható, kiváló fogyasztás/teljesítmény aránnyal. A Tier 4 Final/Stage V szabványnak való megfelelést a dízel részecskeszűrő (DPF), a szelektív katalitikus redukció (SCR) és a dízel oxidációs katalizátor (DOC) technológiák kombinációja garantálja.

Ez a kombináció maximalizálja az üzemidőt, és idővel minimális karbantartást igényel, amit a munka megszakítását nem igénylő passzív regenerálással ér el.

A 4,4 literes lökettérfogat és a kifejezetten a FAE PT-175-öshöz tervezett hűtőrendszer biztosítja a csúcsteljesítményt a nagy igénybevételű alkalmazásokban és a trópusi éghajlaton történő munkavégzés során.

HATÉKONY, MEGBÍZHATÓ ERŐÁTVITEL   

A FAE PT-175-öshöz tervezett erőátvitel két alapvető koncepción alapul: a technológián és az integráción. Elektronikusan vezérelt szivattyúk és érzékelők, valamint egy dedikált vezérlőegység, amelyek együttműködnek a maximális teljesítmény érdekében. A rendszereket úgy tervezték, hogy a CAT C4.4 Acert motor mindig optimális fordulatszámon működjön.

A FAE PT-175 hidrosztatikus erőátviteli rendszere az üzemi terhelések csillapítását is szolgálja. Ez biztosítja, hogy a teherhordó és kulcsfontosságú alkatrészei kisebb igénybevételnek legyenek kitéve, csökkentve ezzel a kopást. A végeredmény nagyobb tartósság, mint a mechanikus erőátvitel esetében.

A FAE PT-175 integrált terhelésvezérlő funkciója optimalizálja a teljesítménykezelést, biztosítva, hogy a bozótirtó mindig csúcsteljesítményen üzemeljen, miközben szükség szerint csökkenti az előremeneti sebességet.

NAGY TEHERBÍRÁSÚ FUTÓMŰ

A FAE PT-175 futóművet úgy tervezték, hogy a legnehezebb körülmények között is maximális működési teljesítményt és megbízhatóságot nyújtson, kiváló minőségű Berco alkatrészekkel. Az élethosszig tartó kenéssel ellátott láncok a hagyományos láncoknál hosszabb élettartamot, valamint nagyobb kezelői kényelmet biztosítanak. Szilárd, megbízható buldózer típusú görgők. Oszcilláló futómű-technológia a kiváló vonóerő és kényelem érdekében. Kétféle görgővédő opció áll rendelkezésre a különböző munkakörnyezetekhez való jobb alkalmazkodás érdekében.

A hagyományos geometria alacsony súlypontot és optimális kapcsolatot biztosít a lánc és a hajtókerék között. Két alapvető elem a lehető legjobb munkavégzéshez, még lejtőn is. A FAE PT-175 tengelytávja megnöveli azt a területet is, amelyen a teher eloszlik, ami alacsonyabb fajlagos nyomást jelent a talajra.

A PT-175 futóművének kereteit úgy tervezték, hogy ellenálljanak a nagyobb igénybevételeknek, és megkönnyítsék a karbantartást.

KOMOLYAN KÉNYELMES FÜLKE

A FAE PT-175 vezetőfülkéjét azok számára tervezték, akik szélsőséges körülmények között dolgoznak. Ergonomikus, hangszigetelt és optimális látási viszonyokat garantál, így az iparág etalonjának számít. A pneumatikus felfüggesztésű ülésbe épített joystickok lehetővé teszik a PT-175 könnyű és pontos kezelését. Az oldalsó konzolon lévő kezelőszervek úgy vannak elosztva, hogy felhasználóbarátok legyenek, a 7"-os színes kijelző pedig mindig szem előtt tartja a lényeges paramétereket. A ROPS/FOPS/OPS tanúsítás még a legigényesebb alkalmazásokban is megfelel a legmagasabb szintű kezelőbiztonsági előírásoknak.

A kabin egész területén elhelyezett szellőzőnyílások a klímaberendezés minden kényelmet biztosítanak a kezelő számára, akár meleg, akár hideg időben.

Opcionálisan a fülke nyomáskiegyenlítő rendszere is rendelkezésre áll. A nagyméretű, 12 mm vastag, ütés- és karcálló LexanTM ablakok kiváló láthatóságot biztosítanak. Az erőteljes LED-es munkalámpák széles lefedettséget biztosítanak, így minden körülmények között precíz és biztonságos munkavégzést tesznek lehetővé.


VÁLASZTHATÓ OPCIÓK

Hátsó csörlő - névleges vontatási kapacitás: 6t


Szélvédő védőrácsVédőtetőHátsó kamera kiegészítő LCD kijelzővel (láthatósági csomag)


Kabin nyomásszabályozó rendszerOlajfeltöltő szivattyú (szervizcsomag)


Kiegészítő világítási csomag (láthatósági csomag)


Láncvezetők


Vízleeresztő szűrő (nagy teherbírású szűrőcsomag)


Megfordítható fújási irányú hűtőventilátor


Szikla védők


700 mm-es acél lánctalpak - egyszeres görgő


Levegőkizáró rendszer


Szerviz lámpa (szerviz csomag)


Erdészeti védőkészlet (kabin oldalsó ablakvédő rácsok + motortér ajtók védelme)


Motor- és hidraulikaolaj előmelegítő rendszer


Ejektor (nagy teljesítményű szűrőcsomag)