Hydrotec plus széria


A HYDROTEC PLUS sorozat 35 év tapasztalatának eredménye : a gyártó építési tapasztalata és 3 standard modell: 2000 - 3000 - 6000 literes, valamint egy SPECIAL sorozatban épített az ügyfél járműveire szabottan mint például az Unimog vagy transzporterek (AEBI, Lindner, Reform).

IDR2000HDI  

IDR3000HDI  

IDR6000HDI  

Opcionális kiegészítők:

 A gyártó lehetőséget biztosít arra is, hogy SPECIAL sorozatot tervezzenek és építsenek olyan ügyfelek számára, akik speciális szállítóeszközökkel rendelkeznek.

Tömlő Ø52

  • Storz reduktorokkal csatlakoztatva.
  • A tömlők különböző méretekben kaphatók.

Hidraulikus tömlőtekercs

  • 40 méter Ø25-ös tömlővel

A HYDROTEC PLUS sorozat berendezései a piacon elérhető legmagasabb szintű technológiát tartalmazzák ami az egyik legmodernebb és legfunkcionálisabb hidrovetővé teszi a világpiacon. A gyártó vállalati politikája különös figyelmet fordít az ügyfélszolgálatra, mivel az Ön rendelkezésére állnak szakképzett technikusok, akik támogatni tudják az ügyfeleket a világ minden táján. Illetve a gépek üzembe helyezésére és a kapcsolódó keverékek használatára vonatkozó technikai képzésre. Az értékesítés utáni szolgáltatást közvetlenül a pótalkatrész irodánk irányítja, biztosítva a raktárkészletet, a rendelkezésre állást és a szállítási sebességet.

A HYDROTEC PLUS SOROZAT ELŐNYEI:

HOSSZÚ ÉLETTARTAM
A tartály belső és külső galvanizált kialakítása hosszú élettartamot biztosít a maró anyagokkal és termékekkel szemben.

VOLUMETRIKUS SZIVATTYÚ
Nagyon sűrű és viszkózus folyadékok szivattyúzására használják, és a nagy tömlőhosszúságok használatának lehetőségével magas nyomási szintet garantál.

HIDRAULIKUS MOTOROK
A két tandemszivattyúhoz csatlakozó két hidraulikamotor egymástól függetlenül szabályozza a szivattyú és a keverő használatát, így biztosítva az állandó teljesítményt a használat teljes időtartama alatt.

HŐCSERÉLŐ
A hőcserélő megtartja az állandó olajhőmérsékletet, megelőzve túlmelegedés okozta leállásokat és fenntartja a az olaj minőségét az idő múlásával.

KIÜRÍTŐ RENDSZER
Exkluzív löveg nyomáskioldó rendszerrel a nagyobb kényelem érdekében golyós forgókra szerelve, amelyek vízszintes és függőleges mozgást tesznek lehetővé.

SZÍVÓ KÉSZLET
A mellékelt szívókészlet lehetővé teszi, hogy vizet töltsön a tartályba más eszközök segítsége nélkül.

ÚJ GENERÁCIÓS DÍZELMOTOROK

MŰSZAKI JELLEMZŐK:

ALKALMAZÁSI TERÜLETEK:

  • Sík és lejtős területek vetése
  • Erózió elleni védekezés
  • A hulladéklerakó borítása
  • Rekultiváció a bányákban
  • Porszabályozás
  • Golfpályák
  • Öntözés