Profitáljon a diófélék feldolgozásával kapcsolatos szakértelmünkből, és növelje termelékenységét minden folyamat során. Határozza meg az optimális szárítási időt a diófélék maradék nedvességtartalma alapján. Mérje meg a nedvességtartalmukat nedvességmérővel. A diófélék nedvességtartalma meghatározó az optimális szárítási idő szempontjából. A szárítási folyamat végén a diófélék belének maradék nedvességtartalmának kb. 6-12 %-nak kell lennie, és saját tömegük akár 50 %-át is elveszíthetik. A dió nedvességtartalmának meghatározásához nedvességmérőket használnak. Ezek meghatározzák a dió nedvességtartalmának százalékos arányát. A nedvességmérések alapján határozzák meg, hogy a dió teljesen száraz-e, vagy a szárítási folyamatot meg kell-e hosszabbítani.
Előnyök:
Hosszúság: |
10 cm |
Szélesség: |
7 cm |
Magasság: |
18 cm |
Táplálás típusa: |
Akkumulátor |
Feszültség: |
9 volt |
Használat: |
Különálló mérőeszközként A Maxi Dryerrel, a többszintű szárító tárolóval, illetve a csavaros és a centrifugális szárítóval együtt |