Aljzatbeton lehúzó - Floormaster Pro 130

Lézeres, automatikus aljzatbeton lehúzógép esztrich betonhoz.

A Floormaster Pro 130-cal nagy mennyiségben lehet esztrich betonpadlókat nagyszerű minőségben lehúzni úgy, hogy a gép automatikusan végzi a beton simítását. A gépen van egy lézervevő egység, az adóegység pedig, elő van készítve és a végleges szintre van beállítva.

A betont előkészítjük és eligazítjuk egy gerebjével a gép előtt. A gép könnyen és automatikusan simítja optimálisra a betont. Amikor a lehúzógép végez egy szakasszal és egy falhoz ér, akkor automatikusan megáll és kiemeli magát azután elfordul. Ilyenkor a kezelőnek meg kell nyomnia egy gombot a visszaengedéshez az előzőleg beállított szintre, és a munkát az indító gomb megnyomásával folytatja.

Berendezésünk fő előnye, hogy egyszerű és pontos esztrich munkavégzést tesz lehetővé, miközben minimálisra csökkenti a kézi munkát. Fél óra betanulás elég ahhoz, hogy egy új felhasználó elkezdjen dolgozni a géppel. Minden gép rendelkezik távirányítóval, ami még egyszerűbbé teszi a használatát.

A Floor Master Robotot tervezésénél ügyeltek arra, hogy kiküszöbölje a cementhomok és beton esztrichek lerakásakor a leggyakoribb panaszokat, nevezetesen a zsugorodási repedéseket, a tágulási hézagoknál és a sarkoknál fellépő csúcshatásokat, az alacsony nyomó- és nyírószilárdságot. A kezelő számára a géppel végzett munka lehetővé teszi, hogy elkerülje a számos foglalkozási betegséget, mint például a térdízületi gyulladás, a gerinc degeneratív betegsége, a csípőcsont osteoporosis stb.

A speciálisan tervezett, kialakított és szabadalmaztatott fejegységnek köszönhetően az esztrichgép 5 cm mélységig tömöríti a betonpadlót, biztosítja a szórt vasalás és háló optimális felhasználását, valamint megszünteti a zsugorodási repedéseket. A félszáraz betonkeverékek vibrációja szintén növeli a nyomó- és nyírószilárdságot. Az ilyen kialakítású gépek előnyei mindenekelőtt a padlók kényelmes és pontos előkészítése, a kézi munkavégzés legkisebbre csökkentése, így a panaszokat okozó problémák kiküszöbölése.

A gép 1-16 mm finomságú sóderrel/anyagokkal dolgozik. Az anyagnak félszáraznak kell lennie. A gép használata egyszerű és könnyen karbantartható. Egy személy is elegendő a gép működtetéséhez. Kezdetben kalibrálni kell a lézert, majd ezután csak a megfelelő mennyiségű anyagra kell ügyelni. A Floor Master Robot maximális teljesítménye 100 m²/óra folyamatos üzemben. A gép sebességének megváltoztatása nagyon egyszerű. A gép 10-20 méteren automatikusan 1 mm-es tűréssel tartja a szintet és akár 3-4%-os lejtéseket is képes készíteni.

Jellemzői:

 • Automatikus lézeres szintezés.
 • Az újratervezett fej megnöveli a gép munkaterjedelmét, és lehetővé teszi a falhoz nagyon közeli munkavégzést is (a vezető automatikusan a falnak támaszkodik).
 • Két üzemmódban működik: 80 cm és 130 cm.
 • Hatékonyság: 100 m2/óra
 • Súly: 60 kg
 • Méretek: 80 x 80 x 70 cm
 • Tápellátás: 100-240 V egyfázisú, 50/60 Hz
 • Távirányítóval felszerelve
 • Hibatűrés: 1 mm 20 m távolságon belül
 • Akusztikus jelzés, amely tájékoztat a működési állapotról
 • Teljesen alumíniumból készült, korrózióálló