Rövid ismertető cégünkről 


Tisztelt partnereim, kedves érdeklődők, látogatók! Kérem engedjék meg, hogy pár mondatban bemutassam cégünket, ismertessem eddig elért eredményeinket illetve terveinket a jövőt illetően. 

A Hunduna vállalkozás Teljes egészében magántőkéből alapított cég, melynek alapvető célkitűzése, hogy tevékenységét partnerei maximális megelégedése mellett végezze. Ezért cégünk kizárólag minőségi olasz gépeket forgalmaz, és igyekszünk mindig megtalálni a legújabb piaci megoldásokat, technológiákat. A Hunduna cég fejlődése a cég megalakulása óta töretlen. Az általunk forgalmazott termékek népszerűségével párhuzamosan nőtt cégünk népszerűsége is. Ez nem csak az általunk forgalmazott számtalan termékcsalád magas műszaki színvonalának köszönhető, hanem annak is, hogy cégünk folyamatosan a piac igényei szerint bővítette szolgáltatásai sorát. Íme néhány példa, a teljesség igénye nélkül: kommunális gépek a ROTOMEC-től, mezőgazdasági és erdészeti gépek az ORSI, GREENTECHNIC és az MBI cégektől, seprő- és takarítógépek az ECOLOGICA-tól.

A kereskedelmi szempontból is meghatározó szerepet betöltő vállalkozás legfontosabb feladatának tekinti, hogy a már meglévő illetve a leendő vásárlókör igényei mind minőségében, mind színvonalában, és nem utolsósorban kiszolgálásában a lehető legmagasabb szinten legyen kielégítve. Ehhez nagymértékben hozzájárul neves szállítópartnereinkkel kialakított többéves, biztos alapokon nyugvó kapcsolatunk, és cégünk dolgozóinak magas szintű szakmai tudása. Szállítóinkkal szembeni kötelezettségeinket minden esetben határidőre teljesítjük. Legyen szó erdészeti gépekről, bozótirtó szárzúzó vagy tuskómaró gépekről. Ezeken kívül rengeteg adapter ami csatlakoztatható kardános és hidraulikus gépekhez.

Cégünk azonban nem elégszik meg eddig elért sikereivel. Igyekszünk folyamatosan változni, megújulni, színesíteni termékskálánkat. A Hunduna alapelve, vagy ha úgy tetszik mottója: nyitott szemmel járni, haladni a korral, megfelelni a kihívásoknak. Mindezt úgy szeretnénk végezni, hogy eközben a legújabb technológiákat megismertessük vevőinkkel, ezáltal megkönnyítsük munkájukat. 

Erdészeti gépek, erdészeti szárzúzók, kőzúzó gépek és adapterek nagy választékban. Bozótirtó adaptereink kardános és hidraulikus erőátvitellel, többféle felfüggesztéssel és rengeteg extrával kaphatók. Kotrógépekhez, homlokrakodókhoz is csatlakoztatható bozótirtó adapterek minden igénynek megfelelően választható fogazattal és késekkel. Erdészeti tuskómaró és talajművelő gépeink sokrétű felhasználása és nagy alapfelszereltsége miatt a kedvencek közé tartoznak.